πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα Κρήτη

πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα
Διακοπές στην Κρήτη
English   German   Russian
Τα Ανέρια διαμερίσματα βρίσκονται ακριβώς μπροστά στην παραλία της Επισκοπής.
Κρητική Ακτή
Γεωργιούπολη
Λίμνη Κουρνά

Η Κρήτη ανήκει στους πιό γνωστούς προορισμούς στον κόσμο

όχι μόνο για το ήπιο κλίμα και την φιλοξενία των κρητικών, αλλά και για την πλούσια ιστορία της. Η ομορφιά του κρητικού τοπίου δεσπόζει σ΄ όλο της το μεγαλείο:
Τραχειά βουνά, δασώδεις πλαγιές, χαράδρες και φαράγγια, πυκνή βλάστηση, τρεχούμενα νερά, αλλά και γραφικοί κολπίσκοι και απέραντες αμμουδιές καθηλώνουν τον επισκέπτη. Τα Ανέρια βρίσκονται πάνω στην παραλία της Επισκοπής. Σε απόσταση μόλις 3 χλμ βόρεια βρίσκεται η παραλία της Επισκοπής, συνέχεια της πολύ μεγάλης παραλίας της Γεωργιούπολης και του Πετρέ. Νότια ο δρόμος οδηγεί πρός το χωριό Αργυρούπολη με τα νερά και τους καταράκτες και στην συνέχεια προς Ασή Γωνιά και Καλλικράτη.

 • Πώς θα φτάσετε σε μας:
  Αεροπορικώς, σας συνιστούμε να πετάξετε στο αεροδρόμο των Χανίων και εναλλακτικά στο αεροδρόμιο “Nikos Kazantzakis” του Ηρακλείου. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο Χανίων "Δασκαλογιάννης" στα Ανέρια Apartments διαρκεί περίπου 35 λεπτά και από το αεροδρόμιο Ηρακλείου γύρω στα 80 λεπτά.

  Με αεροπλάνο: Σε περίπτωση που έχετε ενδιαφέρον να κλείσετε μια φτηνή πτήση προς Αθήνα, με www.easyjet.com ή British Airways (www.ba.com), παρακαλούμε επισκεφθείτε την μηχανή αναζήτησης www.skyscanner.net
 • Στην περιοχή μας υπάρχουν

  πολλά όμορφα παραδοσιακά χωριά όπως η Αργυρούπολη με τα νερά τις και τις όμορφες ταβέρνες. Επίσης η μοναδική λίμνη του Κουρνά και το ψαροχώρι τις Γεωργιούπολης. Οι όμορφες πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου απέχουν 38 και 12 χιλιόμετρα αντίστοιχα ενώ η πόλη του Ηρακλείου 80.
  Μπορείτε να επισκεφτείτε το νότιο Ρέθυμνο και τα Χανιά σε 40 λεπτά. Η παραλία μας είναι η μεγαλύτερη στην Κρήτη, 12 χιλιομέτρων, όπου εκτός τις ταβέρνες και τα μπαρ υπάρχει ένα οργανωμένο καταδυτικό κέντρο για το οποίο μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από εμάς.

 • Για ενοικίαση αυτοκινήτων προτεινουμε www.101oscarcar.gr